Този тип рокли, оставящи наистина малко на въображението, превзе стила на

...
Този тип рокли, оставящи наистина малко на въображението, превзе стила на
Коментари Харесай

Прозрачната рокля на Ирина Шейк, която остави малко на въображението

Този тип рокли, оставящи в действителност малко на въображението, завладя стила на звездите. Горещата наклонност доминираше на аления килим на Оскарите - от Риана до Емили Ратайковски и Алесандра Амброзио, последвана от афтърпартито на Met Gala 2023, където в действителност впечатляваща бе Кендъл Дженър.
 Оскари 2023, Емили Ратайковски, празненството на Vanity Fair и транспарантната ѝ предизвикателна рокля
Емили Ратайковски и транспарантната ѝ рокля

Не откъсваме взор

Но звездите не се ограничиха единствено с аления килим. И придвижиха разголените рокли в всекидневието, и даже в света на спорта.

Преди дни Ирина Шейк участва на Формула 1 в Маями в облекло, което бе по едно и също време спортно и закачливо. За зрелищното съревнование супермоделът избра смело да съчетае транспарантна черна рокля с конрастна бяла тениска и дребни черни бикини. Комбинация, която нямаше по какъв начин да остане незабелязана.

Любопитната и смела секси визия бе приключена от бели чорапи Nike и истински обувки с изострен връх. В допълнение бе сложила сребристо украшение към врата си, носейки черна чанта и слънчеви очила.

Дългата тъмна коса на Ирина бе оставена да се спуска на талази свободно към раменете и гърба й. А спортно-шикозната тематика бе приключена от бейзболна шапка, прецизира InStyle.

Ирина обича да бъде истинска и друга - даже това да е в прорез с разпоредбите. Наскоро моделът наруши един от съществените фешън закони, избирайки да облече спортни панталони на афтърпартито на Met Gala 2023 година Визията ѝ бе очебийно ежедневна - допълнена от бял потник и яке вид бомбър. Единствените по-екстравагантни акценти бяха блестящите ботуши Timberland и огромните бижута.

Все отново по време на самата церемония вечер моделът съблюдава етикета, появявайки се в ефирна, сатенирана бяла рокля с красива драперия и флорални приложения.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР